Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin bir projesi olarak Kansersiz Yaşam Derneğinin destekleri ile SBÜ Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde
08 Aralık 2018

Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin bir projesi olarak  Kansersiz Yaşam Derneğinin destekleri ile SBÜ Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata geçirilen “RENKLİ DÜŞLER OYUN ALANI” açılışı Genel Sekreterimiz Sayın Doç. Dr. Kamil ÖZDİL,Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Sayın Dida Didem KAYMAZ, Hastane Yöneticimiz Sayın Doç. Dr. Necdet SAĞLAM ve Hastane çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleşmiştir.