Türkiye acil tıp derneğinin düzenlemiş olduğu ileri ultrasonografi kursu
14 Temmuz 2018

TÜRKİYE ACİL TIP DERNEĞİ

Türkiye Acil Tıp Derneği İleri Ultrasonografi Kursuna hastanemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi...

İstanbul ve çevre illerden katılımcıların yer aldığı İleri Ultrasonografi Kursu ile, farklı branşlardan gelen kursiyerlerin Kritik Hasta Bakımı sürecindeki ultrasonografi tecrübelerinin arttırılması sağlanmıştır.

İstanbul ve çevre illerden katılımcıların yer aldığı Türkiye Acil Tıp Derneği  İleri Ultrasonografi Kursu geçtiğimiz gün (15 Mayıs 2018) hastanemiz ev sahipliğinde SBÜ Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mimoza Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Söz konusu Ultrasonografi Eğitimi ile farklı branşlardan gelen kursiyerlerin Kritik Hasta Bakımı sürecindeki ultrasonografi tecrübelerinin arttırılması sağlandı.

acil tıp2.jpg
acil tıp4.jpg