T.C. Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler Başkanlığı ve Türkiye Organ Nakli Vakfı (TONV) işbirliğiyle Senegal Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı temsilcilerinin Hastanemizi Ziyareti Hk.
10 Aralık 2020

T.C. Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler Başkanlığı ve Türkiye Organ Nakli Vakfı (TONV) işbirliğiyle Senegal Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı temsilcileri hastanemizi ziyaret etmiş olup çalışma toplantısı yapılmıştır.
Ziyaret esnasında Karaciğer Nakil Servisi Yoğun Bakımı ve K.İ.T. ünitesini ziyaret etmişlerdir.
Ziyarete Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr.Necdet SAĞLAM, Başhekim Yardımcısı Dr. Savaş Başar KARTAL, Nakil Sorumlu Hekimi Uz.Dr.Hüseyin Kerem TOLAN, Uz.Dr.Aylin ACAR, Uz.Dr.Ali KILIÇ ve Mesul Müdür Uz.Dr.Tolga CANBAK eşlik etmiştir.

1.jpeg
2.jpeg